Op 3 juni verschijnt bij Uitgeverij Zomer & Keuning het eerste deel van de feelgoodserie Misverstand van Lis Lucassen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Misverstand in de middle of nowhere van Lis Lucassen gaat over Dorothee, die de boerderij van haar opa erft in de Achterhoek. Ze is net haar baan kwijt en haar relatie is uit, dus de dertig dagen die ze er volgens de notaris van haar opa moet doorbrengen, zijn geen probleem. Totdat ze erachter komt dat er al iemand in die boerderij woont. En dat die iemand echt heel leuk en aantrekkelijk is. Terwijl zij en Wes een maand lang op elkaars lip zitten en allerlei dorpsbewoners zich met haar leven komen bemoeien, moet Dorothee ook nog een plan maken voor ná die maand. Ze begint een bakvlog waarin ze recepten van haar oma klaarmaakt, tot groot vermaak van Wes.

Met dit eerste deel van een nieuwe feelgoodserie slingert Lis Lucassen niet alleen haar hoofdpersoon, maar ook de lezer naar de middle of nowhere. Een roman om van te smullen.

Over de auteur

Olga Hoekstra (1980) werd geboren in Leeuwarden en verhuisde na haar studies Rechten (2003) en Journalistiek (2006) naar Twente. Zij werkte jarenlang als redacteur en adjunct-uitgever bij nonfictie-uitgeverij Wolters Kluwer. In 2013 debuteerde zij in eigen beheer met de thriller Dodenweg. In 2014 won het boek de Coffee Company Book Award. In datzelfde jaar stond het boek op de shortlist voor Beste Debuutthriller van Hebban.nl. In 2015 debuteerde Olga opnieuw, dit keer onder pseudoniem Lis Lucassen met Hitte. Het boek kan worden gezien als de eerste echte New Adult van een Nederlandse auteur. Olga woont met haar gezin (drie dochters, 2 katten en 1 echtgenoot) in Enschede, de HQ van Tinteling Romance. Bij Uitgeverij Zomer & Keuning heeft Olga onder het pseudoniem de California Campus en Radio Romance series geschreven. In 2020 verschijnt het eerste deel van haar nieuwe feelgood Misverstand-serie!

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar is Lis Lucassen woonachtig?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Middle of nowhere’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

 


 

Leave a Reply

  • (not be published)