Op 5 juni verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos de nieuwe thriller van Max van Olden, Het zwarte dossier. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Een advocaat en haar kind worden bedreigd. Ze moeten verdwijnen.

Riemke staat er alleen voor met haar zoontje Nils. Nadat haar relatie op de klippen was gelopen bleef ze achter met schulden. Bij een advocatenkantoor op de Zuidas krijgt ze de mogelijkheid haar carrière nieuw leven in te blazen, maar ze stapelt fout op fout en haar toekomst bij het kantoor is onzeker. Toch krijgt ze een laatste kans met het zwarte dossier: een loodzware zaak tegen een onderwereldfiguur die al een straf uitzit. De pers kijkt met argusogen toe en de tijd dringt. Als Riemke aan de klus begint kan ze nog niet vermoeden dat behalve haar carrière ook haar leven op het spel staat.

Over de auteur

Max van Olden (1973) is advocaat en voert een civielrechtelijke praktijk, voornamelijk met betrekking tot de creatieve industrie. Met zijn debuut Lieve edelachtbare won hij de Schaduwprijs 2016 en werd hij genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. Op bol.com vind je alle boeken van Max van Olden, waaronder het nieuwste boek van Max van Olden.

Wat moet je doen om kans te maken? Geen vraag dit keer, maar meld je aan voor de nieuwsbrief van de uitgever via onderstaande link:

Stuur je bevestiging van de aanmelding via een e-mail voor 12 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Max“. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)