Op 10 juni verschijnt bij Prometheus de nieuwe thriller van Marlen Visser, Noodlot. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Het slaperige dorpje Vierschoten staat op zijn kop als de Postcodeloterij-hoofdprijs op zijn enige postcode valt. Journalist Evy Benders ziet er meteen een prachtig artikel in en ze besluit een paar dagen bij haar oom, een Vierschotenaar, te gaan logeren.
Tijdens haar gesprekken met de winnaars en verliezers ontdekt ze al snel dat de verhoudingen binnen het dorp op scherp zijn komen te staan. Maar gaandeweg blijkt ook dat dat alles te maken heeft met een traumatische gebeurtenis die zich enkele jaren eerder in het dorp heeft afgespeeld en waarover nog steeds krampachtig wordt gezwegen. Manuel lijkt wel openlijk te willen spreken over wat er destijds met de veertienjarige Linsey is gebeurd, maar is de getuigenis van deze getroebleerde jongen betrouwbaar? En was de wereldvreemde Benjamin, die destijds is opgepakt, wel de werkelijke dader?

Binnen enkele dagen sluiten de opeenvolgende gebeurtenissen zich als een net om Evy heen en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk.

Over de auteur

Marlen Visser is auteur en schrijfcoach. Naast haar boeken Stem! (genomineerd voor de Schaduwprijs) en Meesterdeal, schreef zij de succesvolle Storytel Original luisterserie Latte Macchiato.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wanneer is Marlen Visser begonnen aan het schrijven van haar eerste thriller?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Noodlot’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)