Op 9 juni jongstleden is bij Uitgeverij De Fontein de nieuwe spannende roman van Joanna Goodman, De school voor afgeschreven kinderen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Dankzij een studiebeurs kan Kersti naar een prestigieuze kostschool waar de rich and famous hun kinderen heen sturen omdat ze hun ouders in de weg lopen. Daar raakt Kersti bevriend met de populaire Cressida. Als Cressida van een balkon valt – springt? geduwd wordt? – stopt de school de affaire in de doofpot. Schandalen kosten immers geld, en de ouders van deze scholieren willen niet lastiggevallen worden.
Twintig jaar later organiseert de school een reünie en nodigt bestsellerauteur Kersti uit als gastspreker. Kersti grijpt deze kans aan om de waarheid over Cressida’s val te achterhalen. Waarom was Cressida zo geobsedeerd door de geruchten en verhalen over een geheim genootschap op deze school? Waarom kan Kersti dit niet loslaten? En hoeveel is ze bereid op het spel te zetten in haar zoektocht naar antwoorden?

Een pageturner van de auteur van ‘Het huis voor ongewenste meisjes’, voor de lezers van ‘De verborgen geschiedenis’ van Donna Tartt en ‘Het feest’ van Elizabeth Day.

Over de auteur

Joanna Goodman woont in Toronto met haar man en kinderen. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven van romans en het runnen van een winkel.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de originele titel van dit boek (Eng.)?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Goodman’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)