Op 12 juni verscheen bij Uitgeverij Palmslag de nieuwe thriller van Sanne de Bock, De strijd om Aera 3: Vonnis. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Lang geleden was Aera één groot, welvarend koninkrijk. Gebeurtenissen die niemand zich tegenwoordig nog kan herinneren, leidden echter tot een radicale tweedeling waarbij de concurrerende Noorder en Zuider Koninkrijken werden geboren.

Het Noorden is gevallen, de Zuidelijke Koning zaait verderf en Haelen staat er helemaal alleen voor. Verslagen trekt ze zich terug in haar ouderlijk huis, waar ze al snel ontdekt dat ook daar niet aan de nieuwe situatie te ontsnappen valt. De Noorderlingen laten de Zuidelijke overwinning niet zomaar over hun kant gaan, maar is dat wel zo verstandig?

Ondertussen trekt een andere groep, onder leiding van Ylaula, naar een plek waar geen Aereaan ooit voet heeft gezet. Tussen de bomen van het Onbekende Woud zoeken ze beschutting, maar in plaats daarvan vinden ze nieuwe gevaren. Misschien is de Zuidelijke Koning niet eens hun grootste probleem…

Over de auteur

Zodra Sanne de Bock (Utrecht, 1994) leerde schrijven, stortte ze zich op het creëren van verhalen, boeken en liedjes, meestal zelf geïllustreerd en altijd bomvol fantasie. Naast de aspiratie om actrice, rockster en mama te worden, kwam een carrière als schrijfster dan ook al snel op haar lijstje met toekomstwensen te staan.

Hoewel ze in 2019 haar opleiding geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft afgerond, is de ambitie om door te breken met haar verhalen nog altijd sterk aanwezig. Zodra de stethoscoop kan worden neergelegd vervangt Sanne de doktersrecepten door young adult-verhalen, waarin ze het liefst een boodschap verwerkt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke Enschedese band schreef een nummer voor de serie van Sanne de Bock? (Tip: zoek naar het bericht van Sanne in onze Facebookgroep)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vonnis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!


Bestel dit boek bij Bol.com

 

Bestel dit boek bij Bazarow.com

Leave a Reply

  • (not be published)