Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 26-2020

Ik pleit voor jou!Marijke Vos (uitgeverij HarperCollins)

 • Vraag: Hoeveel boeken gaf Marijke Vos in eigen beheer uit?
 • Antwoord: twee boeken (Nooit meer een man en Start spreading the news!. Ook de tweede druk van Ik kom je halen! gaf Marijke in eigen beheer uit, dus rekenen we zowel twee als drie boeken goed aangezien de auteur het een strikvraag vond ;-))
 • Winnaars (Paperback):
  • Peter Slachmuylders
  • Joyce Kiela-Wolfkamp
  • Karin van der Lee

De school voor afgeschreven kinderen Joanna Goodman (uitgeverij De Fontein)

 • Vraag: Wat is de originele titel van dit boek (Eng.)?
 • Antwoord: The Finishing School
 • Winnaar (Paperback):
  • Dino Neutel

Tegen beter weten in Charlotte de Monchy (uitgeverij Boekerij)

 • Vraag: Als Charlotte een dag zou mogen doorbrengen met één van haar hoofdpersonen, wie zou dat dan zijn?
 • Antwoord: Lisa (de dierenarts uit Enkeltje Ierland)
 • Winnaar (Paperback):
  • Lynn Brekelmans

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden?

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

 • (not be published)