Op 7 juli verschijnt bij Uitgeverij Boekerij de nieuwe thriller van Robert Bryndza, Zonder gezicht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Kate Marshall is een sterke vrouwelijke hoofdpersoon à la Erika Foster en Helen Grace

Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter.

Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

“Een bloedspannende start van Bryndza’s nieuwe serie. De lezers zullen ernaar uitkijken om meer over de complexe Kate te kunnen lezen.’ Publishers Weekly

Over de auteur

Robert Bryndza (1979) is acteur en schrijver. Hij werd in Groot-Brittannië geboren, en woont tegenwoordig in Slowakije met zijn partner. Zijn boeken met Erika Foster in de hoofdrol zijn over de hele wereld bestsellers. Het eerste boek met Erika Foster in de hoofdrol is Het meisje in het ijs.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Laat ons weten welk deel uit de Erika Foster serie  jouw favoriet is en waarom, dan maak je kans op een exemplaar van Zonder gezicht, het eerste deel van een nieuwe serie van Robert Bryndza?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zonder gezicht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens !

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!


Bestel dit boek bij Bol.com

 

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)