Op 23 juni verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de nieuwe thriller van Sofie Sarenbrant, Berouw. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten,  waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

In een woning in Stockholm wordt een vader dood aangetroffen door zijn zesjarige dochter. Politie-inspecteur Emma Sköld verdenkt de vrouw des huizes, die van haar gewelddadige man wilde scheiden. Maar als er meer slachtoffers vallen en haar bloedeigen zus bij het onderzoek betrokken raakt, raken werk en privé met elkaar verstrengeld. En dat terwijl Emma, met een baby op komst en een ex die haar lastigvalt, toch al het nodige voor haar kiezen krijgt.

Over de auteur

Sofie Sarenbrant is een van de succesvolste misdaadauteurs van Zweden. In 2019 was ze uitgeroepen tot crime writer of the year. Van haar boeken werden ruim 2 miljoen exemplaren verkocht. De serie over Emma Sköld verschijnt in negen maanden.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is Sofie’s beste manier om zich weer op te laden?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Berouw’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!


Bestel dit boek bij Bol

 

Bestel dit boek bij Bazarow

 

Bestel dit boek bij Libris

Leave a Reply

  • (not be published)