Op 18 juni verscheen bij Xander uitgevers de nieuwe thriller van Sandrine Destombes De kinderen van het klooster. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

In het kleine dorpje Crest staat al sinds mensenheugenis een klooster dat alleen door vrouwen wordt bewoond. Als de jonge politieagent Benoit daar vlakbij een slingerende Peugeot aanhoudt, gedraagt de bestuurder zich verdacht. Op de achterbank zit een verward kind, dat roept dat de vrouw achter het stuur niet haar moeder is… Benoit weet op dat moment nog niet dat hij aan het begin staat van de grootste zaak van zijn leven en dat het geheimzinnige klooster er een centrale rol in speelt. De lugubere waarheid over de groep vrouwen komt op akelige wijze naar boven als er een reeks verminkte mannenlichamen wordt opgegraven.
Een verhaal dat zich afspeelt in een duistere maar levensechte wereld, waarin een gevaarlijke vrouwenorganisatie bereid is tot het uiterste te gaan om hun doel te bereiken.

Lees hier alvast een preview.

Over de auteur

Sandrine Destombes (1971) studeerde film en televisie, werkt al vijfentwintig jaar als evenementmanager. Het dubbele geheim van de familie Lessage was haar doorbraakthriller en een bestseller in Frankrijk.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In wat voor auto zit de collega van tweede luitenant Benoit tijdens een snelheidscontrole?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Klooster’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!


Bestel dit boek bij Bol.com

 

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)