Op 10 juni verscheen bij uitgeverij Unieboek Spectrum het vervolg van De orde van de gouden leeuw van Dorothée de Rooy, Spiegel der duisternis. In samenwerking met uitgeverij Van Goor mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Het kwaad rukt op…

Lucy en haar vrienden Alfred, Sam en Milstone moeten zes Onnavolgbare Opdrachten uitvoeren om te voorkomen dat Schaduwheer Jaldabaz het Rijk vernietigt. De Boom der Kennis vertelt Lucy wat haar derde opdracht is en de vrienden trekken verder.
Ondertussen wordt de situatie in het Rijk steeds grimmiger. Jaldabaz en zijn Legioen rukken verder op; zijn troepen marcheren door de straten van Biedelberg en de Antroponieten zijn overal. De kracht van de Hart Steen neemt snel af en de verantwoordelijkheid om het Rijk te redden drukt zwaar op Lucy’s schouders. Ze kan niet anders dan het duister in de ogen kijken. Zal het haar lukken om het licht te blijven zien?

Over de auteur

Dorothée de Rooy studeerde rechten in Amsterdam en volgde een opleiding tot scenarioschrijver in New York. Na vijf jaar in de advocatuur werkte zij als comedian en schrijver voor televisieprogramma’s. ‘De Orde van de Gouden Leeuw’ (2019) is haar debuut en het eerste deel van een trilogie.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke sleutel hebben de vrienden, Lucy, Alfred, Sam en Milstone, nodig voor de vierde onnavolgbare opdracht? (Tip: lees de recensie van De Spiegel der Duisternis) 

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dorothée de Rooy’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)