Onlangs verscheen bij uitgeverij Best of YA (imprint Unieboek |  Het Spectrum) de nieuwe Young Adult van Ashley Elston, Dit is ons verhaal. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Dit is ons verhaal

Het verhaal

Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.

Kates afstudeerstage bij een advocatenkantoor is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak gezet wordt die hun kleine dorpje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families. Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen?

Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf.

Over de auteur

Ashley Elston is een Amerikaanse schrijfster van young adult romans. Ze debuteerde in 2013 met The Rules For Disappearing, een spannende roman die in het Nederlands is vertaald als De regels van het verdwijnen. Het vervolg, The Rules For Breaking, verscheen in 2014.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat was het beroep (10 jaar lang) van Ashley Elston voordat ze ging schrijven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 augustus 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dit is ons verhaal’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)