Op 13 augustus verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller Van de radar van Frank van Zwol, Een actuele thriller gebaseerd op de verdwijning van cyberexpert Arjen Kamphuis.

Van de radar

Het verhaal

Wanneer een wereldberoemde Nederlandse hacker in het koude, Noorse Bodø verdwijnt, gaat oud-marinier en National Geographic-fotograaf Tom Brandt op onderzoek uit. Hij is net geland of hij botst al met de Amerikaanse NSA én de lokale politie; Tom is duidelijk niet gewenst in Bodø. Maar dat heeft hem nog nooit tegengehouden…

Van de radar is het derde deel uit de Tom Brandt-serie van Frank van Zwol. Een avontuurlijke thriller van eigen bodem, voor alle fans van Lee Child en Tom Clancy. Eerdere titels zijn Schokgolf en Niemandsland.

‘Het landschap spat van de pagina’s. Een buitengewoon vernuftige plot.’
★★★★ Vrij Nederland over Schokgolf van Frank van Zwol

Over de auteur

Frank van Zwol is beroepsavonturier die zijn reizen en expedities naar onherbergzame gebieden gebruikt als setting voor zijn thrillers. Voor zijn debuut het Thule-incident (2009) skiede hij 600 kilometer over de Groenlandse ijskap en doorzocht een verlaten Amerikaans radarstation uit de Koude Oorlog. Voor Klem (2011) trok hij maandenlang per kano en te voet door de Canadese wildernis, wat uiteindelijk een regelrechte survivaltocht werd. Voor Niemandsland (2014) ging hij te voet naar de Russische enclave Barentszburg op Spitsbergen en kampeerde onderweg met struikeldraden rond zijn tent tegen ijsberen. Zijn meeslepende thrillers bevatten veelvuldig faction-elementen en worden omschreven als eco-thriller, avonturenroman, politieke-thriller en actie-thriller. (Hebban.nl)

Lees hier een preview van Van de radar van Frank van Zwol

(persbericht uitgeverij Luitingh-Sijthoff)

ga voor meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)