Onlangs verscheen bij The house of Books de nieuwe thriller van Camilla Läckberg, Zilveren vleugels. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Zilveren vleugels

Het verhaal

Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieuw leven begonnen; haar ex-man Jack zit in de gevangenis en haar bedrijf Revenge is waanzinnig succesvol. Maar vlak voordat Revenge in de VS gelanceerd gaat worden, wordt het bedrijf serieus bedreigd en is Faye gedwongen naar Stockholm terug te keren. Met de hulp van een zorgvuldig geselecteerd team van vrouwen, gaat ze de strijd aan om haar bedrijf veilig te stellen – en om zichzelf en degenen die ze liefheeft te beschermen.

Over de auteur

Camilla Läckberg (Fjallbäcka, 1974) is een Zweedse auteur en van huis uit econoom. In enkele jaren tijd is ze uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck kregen voortdurend lovende kritieken en vonden hun weg naar een groot en internationaal lezerspubliek. Läckbergs thrillers spelen zich af in en rondom Fjällbacka, gelegen aan de Zweedse westkust en tevens de geboorteplaats van de auteur.

In 2002 debuteerde ze met IJsprinses  (Isprinsessan). Daarna schreef ze bijna elk jaar een nieuwe misdaadroman in de serie Hedström-Falck. Läckberg schreef ook kinderboeken met Super Charlie in de hoofdrol.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoeveel kookboeken heeft Camilla geschreven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 augustus 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zilveren vleugels’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)