Op 18 augustus verschijnt bij uitgeverij HarperCollins de thriller Zonder zintuigen van Ed James, een actuele thriller gebaseerd op de verdwijning van cyberexpert Arjen Kamphuis.

Het verhaal

Een al wekenlang vermiste vrouw wordt zwaargewond langs een autoweg teruggevonden. Ze praat niet en is erg vermagerd. De politie tast in het duister. Wat is er met deze vrouw gebeurd?
Wanneer enkele dagen later nog een vermiste persoon in verwarde toestand wordt aangetroffen, wordt al snel duidelijk dat er een macaber spel wordt gespeeld met de zintuigen van de slachtoffers…

Inspecteur Aidan Corcoran en forensisch psycholoog Marie Palmer moeten samenwerken om de zaak tot een goed einde te brengen. Als opnieuw een vrouw wordt vermist, telt elke seconde. Welk motief heeft deze ontvoerder?

Zonder zintuigen is het ijzersterke eerste deel in een reeks met Aidan Corcoran en Marie Palmer in de hoofdrol.

‘Mijn brein werkt op volle toeren wanneer ik wakker schiet.
Ik kijk om me heen. Nog steeds dezelfde plek. Zes krassen in de muur boven het bureau, streepjes om de dagen te markeren.
Niet dat er daglicht binnenkomt. Ik heb zes keer geslapen, maar ik heb geen idee of er ook echt zoveel dagen verstreken zijn.
Hoe dan ook, ik ben hier nu bijna een week en mijn ontvoerder heeft zich niet laten zien. Nergens te bekennen. Geen contact, geen gesprek, geen berichten, geen briefjes. Niks. Het enige wat ik weet, is dat hij waarschijnlijk een man is.’

Over de auteur

Ed James is auteur van een succesvolle reeks thrillers rondom inspecteur Simon Fenchurch. In Zonder zintuigen introduceert hij zijn nieuwe hoofdpersonages Aidan Corcoran en Marie Palmer. Hij woont in de buurt van Edinburgh, Schotland.

Lees bij Bol.com een preview van Zonder zintuigen van Ed James. (pdf download direct na aanklikken link)

(persbericht uitgeverij HarperCollins)

ga voor meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)