Wie bekend is met het werk van Dimtri Van Hove weet dat hij naast auteur van thrillers ook graphic novels schrijft. In het Thrillers & More Magazine kon je eerder al een aantal delen lezen van Hij versus zij. Op het ogenblik is Dimitri bezig met een nieuwe graphic novel, Nooit meer haar. Een verhaal over gynaecoloog Richard van der Boom.

Nooit meer haar

Het verhaal

De reputatie van gynaecoloog Richard van der Boom heeft een flinke knauw gekregen. Hoewel hij werd vrijgesproken in een recente tuchtzaak is zijn patiëntenbestand zo lek als een mandje. Als op de koop toe zowat de hele wereld op slot gaat, heeft hij al helemaal niks meer omhanden en wordt hij in alle hevigheid geconfronteerd met zijn van hem vervreemde gezin. Hij neemt zich voor het allemaal van zich af te schrijven in een autobiografie: de waarheid over zijn morsdode huwelijk met een wereldberoemde actrice, zijn slechte conditie, zijn afbrokkelende grachtenpand, zijn onbeantwoorde liefde voor hun Koreaanse au-pairmeisje en de onder narcose gebrachte patiënten waar hij seksueel misbruik van maakt, het moordplan op zijn vrouw en haar minnaar… Alles komt aan bod.

Zelfs dat wat hij het ergste vindt van allemaal: het feit dat hij langzaam maar zeker kaal wordt.

Over de auteur

Dimitri Van Hove (1977) is woonachtig in Brugge (BE) en studeerde informatica en grafische vormgeving. Dimitri is mede auteur van de thrillers B.B., Penitenza en De orde, die hij samen met Karin Kallenberg schreef. Tevens schreef hij eerder een aantal columns en een kort verhaal die je bij T&M kunt lezen.

 

Lees nu de proloog van Nooit meer haar (Kijkwijzer16+. Nooit meer haar bevat grof taalgebruik, drugs- en/of alcoholgebruik, discriminatie, geweld, angst en seks)
Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe hoofdstukken of voor het teruglezen van de proloog.

 

Volg Dimitri Van Hove ook op Twitter, Instagram of Issuu

Leave a Reply

  • (not be published)