Op 28 augustus verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de nieuwe thriller van Pat Craenbroek, Uitgekookt. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor Uitgekooktonze hartelijke dank.

Het verhaal

Spanning, verrassende wendingen en een al even onverwacht plot! Een jonge ambitieuze parketmagistrate die zich vastbijt in een dossier tegen een arts. Een paar bizarre sterfgevallen en een jonge man die verlamd in het ziekenhuis terechtkornt. Zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Maar niets is wat het lijkt in deze tweede thriller van Pat Craenbroek.

Over de auteur

Pat Craenbroek (1966) wist met haar origineel, beklijvend debuut Uitgebroed (2018) de thrillerwereld te veroveren. Ze ontving enkel positieve recensies en werd meerdere keren genomineerd voor een prijs.
Onder de auteursnaam Pat Craenbroek schuilt een arts die er een carrière in de gerechtelijke geneeskunde en nadien in het zakenleven opzitten heeft. Opgeleid door Prof. Herman Van de Voorde, een icoon van de forensische geneeskunde, is zij betrokken geweest bij heel wat moord- en daaropvolgende assisenzaken.
Het ‘afstappen’ bij de ‘plaats delict’, de lijkschouwingen, het zoeken naar de waarheid, het opgeroepen worden als expert in assisenzaken: het is een deel van haar dagelijks leven geweest. Haar kennis over leven en dood vertaalde zich in Uitgebroed.

Pat Craenbroek woont in Vlaanderen, maar heeft tijdens haar jeugd heel wat tijd in het buitenland doorgebracht. Dit vertaalt zich in een uitermate realistische beschrijving van locaties en de omgeving, wat voor heel wat lezers een punt van herkenning kan vormen.
Uitgebroed is een opmerkelijk debuut en staat garant voor spanning, onverwachte wendingen en een intrigerende plot, een debuut dat veelbelovend is voor de toekomst.

Lees hier het eerste hoofdstuk van …

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe vaak werd het debuut, Uitgebroed van Pat Craenbroek, genomineerd voor een prijs?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 augustus 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Uitgekookt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)