Op 4 september verscheen bij Zomer & Keuning de nieuwe Feelgood roman van Amy Giles, De scherven. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Brengen scherven elkaar geluk? ‘De scherven’ van Amy Giles is een aangrijpende YA-plus over de nasleep van een schietpartij.

De buurt waar Jessica en Lucas wonen wordt in ‘De scherven’ van Amy Giles opgeschrikt door een tragedie. In het jaar na de schietpartij, waarbij ze allebei hun broer verloren, begint Lucas met kickboksen en probeert hij de wereld mooier te maken met random acts of kindness. Jess zorgt voor haar depressieve moeder en doet haar best om rond te komen. Als Jess en Lucas elkaar ontmoeten, herkennen ze iets in elkaar. Ze ontdekken dat twee scherven elkaar misschien wel geluk kunnen brengen. Zolang ze elkaar geen pijn doen. Deze aangrijpende YA+ is het tweede boek van Amy Giles dat in het Nederlands verschijnt, na het goed ontvangen ‘Alles is nu’.

Over de auteur

Amy Giles is copywriter by day en YA-auteur by night. Ze studeerde Engelse literatuur en werkte onder andere voor verschillende uitgeverijen. Ze debuteerde met haar roman Alles is nu, dat enthousiast werd ontvangen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De scherven

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet het debuut van Amy Giles en hoeveel sterren gaf Miriam dat boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De scherven’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)