Op 22 september verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Cilla & Rolf BörjlindBevroren goud. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.Bevroren goud

Het verhaal

Als aan het einde van een lange zomer de sneeuw wegsmelt in de bergen van Noord-Zweden, wordt het lichaam van een man gevonden die ongeveer twintig jaar daarvoor werd neergeschoten. De jonge rechercheur Olivia Rönning reist ernaartoe om de zaak te onderzoeken.
Op weg naar de vindplaats wordt hun helikopter verrast door een sneeuwstorm, en stort neer. Als Olivia bijkomt, ontdekt ze dat de piloot bij de crash is omgekomen en dat de noodradio is vernietigd. Ze kan geen contact maken met de buitenwereld. Ze verlaat het wrak en weet een nabijgelegen huisje te bereiken.
Maar Olivia blijkt niet de enige persoon op de berg die de waarheid probeert te achterhalen over de dode man.
Als haar gepensioneerde oud-collega Tom Stilton hoort van Olivia’s verdwijning, verlaat hij halsoverkop zijn rustige bestaan in Thailand om haar te gaan zoeken.

Over de auteur

Cilla en Rolf Börjlind behoren tot de meest gevierde en bekroonde scenarioschrijvers van Zweden. Hun crimeseries en -films worden gekenmerkt door sterke plots en charismatische personages die worstelen met levensechte conflicten en die gedreven worden door hun passie voor sociale rechtvaardigheid. Het echtpaar Cilla (1961) en Rolf Börjlind (1943) is verantwoordelijk voor maar liefst 44 films voor bioscoop en tv, waaronder 26 Martin Beck-films. Ook schreven ze recentelijk de scenario’s voor Arne Dahls A-group-serie. Als geen ander weten ze dus hoe ze met een spannend verhaal de lezer aan de bladzijden gekluisterd moeten houden. Springvloed, hun thrillerdebuut, was een internationale sensatie: het boek verscheen in 21 landen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Bevroren goud.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de meisjes naam van Cilla Börjlind?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bevroren goud’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com


Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)