Kijk omhoog

Onlangs verscheen bij KokBoekencentrum de nieuwe roman van Courtney Walsh, Kijk omhoog. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Kijk omhoog‘ van Courtney Walsh begint met een telefoontje. Juist als interieurdesigner en workaholic Lane Kelley op het punt staat de promotie van haar dromen binnen te slepen, moet ze halsoverkop terug naar haar geboorteplaats. Haar broer heeft een ongeluk gehad en ligt in coma. Met haar telefoon en laptop binnen handbereik probeert Lane haar aandacht bij haar broer én haar werk te houden. Lanes familie kan dit niet begrijpen en confronteert haar met pijnlijke jeugdherinneringen. En dan is er ook nog haar jeugdvriend Ryan… Als hij de muur die Lane heeft opgetrokken probeert te doorbreken, stuit hij op een afschuwelijk geheim uit het verleden.

Lane en Ryan moeten de confrontatie aangaan met elkaar én met zichzelf. Maar misschien hebben ze alles al… en hoeven ze alleen nog maar omhoog te kijken.

Over de auteur
Courtney Walsh is acteur, theaterregisseur en schrijver, bekend van de romans ‘Als je me nu zou zien’ en ‘Kijk omhoog’. Ze woont in Illinois in de Verenigde Staten, waar ze samen met haar echtgenoot een jeugdtheater runt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat schreef het Nederlands Dagblad over “Als je me nou zou zien” van Courtney Walsh? (Tip: bezoek de website van de uitgever)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kijk omhoog’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


 
 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)