Op 16 oktober 2020 verschijnt bij Hamley Books de nieuwe Young Adult van Seren J. Smedts, Kartonnen sterren. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank. Kartonnen sterren

Het verhaal

Bij de terugkeer van Livs vader uit Amerika wordt haar leven volledig omgegooid. Hij is immers niet langer meer de man waar ze altijd naar opkeek, waardoor hun vader-dochter relatie compleet de mist in gaat.

Een normaal onbezorgd tienerleven lijkt niet voor haar bestemd te zijn, tot ze Jasper ontmoet. Jasper, die haar hart op korte tijd verovert. Hij laat haar wegdromen onder een hemel van sterren.

Maar niet alle sterren schitteren als kristal. Sommigen zijn zo hard als karton.

Over de auteur

Seren J. Smedts is een jonge, dromerige auteur gevestigd in hartje Puurs.  Met haar prille leeftijd is ze meteen ook de benjamin van Hamley Books.

Vanaf haar tien jaar vond ze haar plekje in het schrijven. Van dagboeken tot poëzie, tot een eerste novelle. ‘Het laatste wat ik zag’, bracht ze op haar twaalf jaar uit. ‘Het laatste wat ik zag’ is een pakkend verhaal over een jong meisje dat haar overleden beste vriendin niet kan loslaten. Sindsdien stonden Serens gedachten niet stil. Schrijven is een onmisbaar deel van haar leven geworden.

Met de steun van een fantastisch team bestaande uit haar familie, haar trouwe viervoeter, haar kat en haar vele vrienden, besloot ze een uitgeverij te zoeken. Zo kwam ze in contact met Hamley Books, die haar eerste Young Adult uit zal brengen. ‘Kartonnen Sterren’ verschijnt in het najaar van 2020.

Deze auteur is verliefd op sterren. Haar naam, Seren, betekent Ster in het oud-Keltisch, waardoor ze altijd een band voelde met deze mysterieuze lichtjes in de ruimte. Dit speelde natuurlijk ook een rol in de titelkeuze van haar eerste Young Adult-roman.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Seren J. Smedt is naast schrijven ook dol op het maken van muziek. Wat voor instrument bespeelt zij in haar vrije tijd?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kartonnen sterren’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com


Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)