V2

Op 13 oktober verscheen bij Cargo de nieuwe thriller van Robert Harris, V2. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Aan het einde van de oorlog geloofde Adolf Hitler nog stellig in een overwinning door middel van zijn nieuwste V2-raketten. Deze konden een explosieve lading van meer dan 1000 kilo met drie keer de snelheid van het geluid vervoeren. De nieuwe raket had ook een enorm bereik, zelfs genoeg om vanuit de bossen van Den Haag de Engelse hoofdstad te bereiken. In november 1944 wordt de Duitse wetenschapper Rudi Graf naar de Hollandse kust gestuurd. Graf werkte ooit samen met Werner von Braun aan een ruimteraket, maar is inmiddels het brein achter de onvoorspelbare en dodelijke V2. Zijn afkeer van de oorlog zorgt er echter voor dat hij in Scheveningen al snel verdacht wordt van sabotage.
De bombardementen op Londen eisen vreselijk veel slachtoffers, en de Engelse regering besluit om een groep jonge vrouwen naar Vlaanderen te sturen om te achterhalen waarvandaan honderden raketten worden afgevuurd. Kay Caton Walsh is een officier van de WAAF en zal met gevaar voor eigen leven in de Duitse linies moeten infiltreren.

Over de auteur
Robert Harris (1957) is de auteur van internationale bestsellers als  Vaderland, Pompeii, Imperium, Lustrum, Dictator en Conclaaf. Zijn werk verschijnt in 37 talen. Na zijn studie aan Cambridge werd hij journalist bij de BBC. Hij woont met zijn vrouw en vier kinderen vlak bij Hungerford in het zuiden van Engeland.

Lees hier het eerste hoofdstuk van V2

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welk boek van Harris werd uitgekozen door VN tot Thriller van het jaar en werd Boek van de maand bij DWDD?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘V2’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)