Alleen

Op 26 oktober verschijnt bij Hamley Books de nieuwe thriller van Barbara de Smedt, Alleen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Julie Meskens gaat gebukt onder de plotse dood van haar moeder. Ze stort zich op haar studie Diergeneeskunde en heeft ondertussen de ene onenightstand na de andere. Wanneer ze ongepland zwanger blijkt te zijn, zet dit een reeks vreemde gebeurtenissen in gang.
En dan verdwijnt ze op een hete zomerdag uit haar appartement. De politie staat voor een raadsel. Wie kan hier achter zitten? Heeft de vader van de baby Julie vermoord? Is ze weggelopen? Werd ze ontvoerd?
Alleen Julie weet wat er aan de hand is. Ze beseft dat ze zal sterven zodra haar baby wordt geboren. Toch vecht ze niet alleen voor haar eigen leven, maar vooral voor dat van haar ongeboren kind.
De klokt tikt. De kans om te ontsnappen slinkt, terwijl de bevalling onherroepelijk dichterbij komt.

Over de auteur
De van oorsprong Antwerpse auteur Barbara De Smedt (1976) wilde als kind al ‘schrijfster’ worden. Zoals dat echter vaak gaat met kinderdromen, belandde ook deze in een donker hoekje.

Ze studeerde achtereenvolgens Politieke Wetenschappen en Vertaler-Tolk – beiden zonder succesvol resultaat – met als doel journalist te worden. Zonder diploma op zak moest ze het roer echter noodgedwongen omgooien en ze startte haar carrière als winkelbediende. In een poging iets van het leven te maken hopte ze van dan af van job naar job.

In december 2019 emigreerde ze met haar gezin naar de mooie Portugese kust en vandaag besteedt ze haar vrije tijd aan schrijven en een studie Psychologie, een wetenschap die haar altijd al boeide.

Barbara heeft twee kinderen en – zoals het een Hamley auteur betaamt – een hond (Luís) en een kat (Kenzo).

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke kleur heeft het vestje van Julie in de booktrailer?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Alleen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)