Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Op 7 juli verscheen bij Zomer en Keuning de nieuwe feelgood roman van Nicola May, Een nieuwe kans in Cockleberry Bay. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Alle favoriete karakters (natuurlijk inclusief hond Hot) van de Cockleberry Bay-serie keren nog een laatste keer terug in ‘Een nieuwe kans in Cockleberry Bay’, het slot van de populaire serie van Nicola May. Rosa runt een succesvol café en ze wil graag een eigen gezinnetje beginnen. Ze denkt er daarom over na om haar geërfde winkeltje te verkopen, maar dat gaat niet zomaar. In het contract is een clausule opgenomen dat ze de winkel alleen mag nalaten aan iemand die het verdient. Wie kan ze kiezen? En hoe weet ze of het de juiste beslissing zal zijn?

Over de auteur
Nicola May is een self-made schrijver, die haar eerste boeken uitbracht in eigen beheer en het schopte tot bestsellerauteur. Het eerste deel van haar Cockleberry Bay-serie, ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’, stond een maand lang op nummer 1 in de Amazon Kindle Store.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Een nieuwe kans in Cockleberry Bay.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Een nieuwe kans in Cockleberry Bay is het derde en laatste deel in deze serie. Bianca las de voorgaande delen, met hoeveel sterren beoordeelde zij deze?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Cockleberry Bay (3)’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)