SET

Titel: SET
Serie: Romance Scores! #2
Auteurs: Liz Hartevelt, Marijke Vos & May Harper
Genre: New Adult
Uitgeverij: Tinteling Romance
Publicatiedatum: oktober 2020
Aantal bladzijdes: 187
Recensie: Miriam

Balcontrole – Liz Hartevelt
Voetballen is Hartlyns lust en leven. Ze gaat er vol voor en is er goed in. Na een wedstrijd heeft ze een behoorlijk gênante ontmoeting met Bram. Toch laat die ontmoeting Hartlyn niet koud en merkt dat ze toch steeds naar Bram uitkijkt en dat gevoel is wederzijds. Er gaan allerlei geruchten over Bram en waarom hij bij de voetbalclub aan het werk is, maar wat is waar en wat niet?
3 sterren voor Balcontrole

Freefalling – Marijke Vos
Tess probeert de relatie met haar zus te verbeteren en gaat met haar mee naar een MMA-gevecht. Ze heeft er helemaal niets mee en kijkt vol afschuw naar de twee vechtende mannen in de ring. Alhoewel…niet helemaal vol afschuw, want een van hen heeft toch een enorme aantrekkingskracht op haar. De mysterieuze Kai die zich altijd afzijdig houdt en waar van alles over gezegd wordt. Laat Tess zich door anderen beïnvloeden of geeft ze Kai een eerlijke kans?
3,5 ster voor Freefalling

Rebound – May Harper
Rivka speelt in een Amerikaans basketbalteam in Houston, Texas. Het gaat lekker en het zint haar dan ook niet dat haar jongere broer Chaim voor een maand naar Houston komt. Ze heeft geen tijd om op hem te passen, ze heeft wel wat beters te doen, maar ze heeft er niet heel veel over te zeggen. Chaim heeft ook wel in de gaten dat zijn zus niet op hem zit te wachten en dat snapt hij maar al te goed. Hij zou ook niet met hem opgescheept willen zitten, maar alles is beter dan thuis.

Weggaan en met niemand een band op willen bouwen. Ik kan het niet. Ik ben Chaim. Een leeg omhulsel. Niets te bieden.

Rivka’s coach Milco heeft zo zijn eigen doelen voor ogen. Een plekje in een NBA-team en van die hardnekkige blessure af komen en hij wil zich door niets of niemand van die doelen af laten houden. Totdat hij Chaim ontmoet. 4 sterren voor Rebound

Na GAME is dit de tweede bundel met new adult-verhalen van Nederlandse bodem en ook hier spelen de verhalen zich weer in de sportwereld af. Drie verschillende auteurs met drie verschillende verhalen. Ze hebben er alle drie voor gekozen niet slechts voor sexy en luchtig te gaan; er is wel degelijk ruimte voor een wat serieuzer, zwaarder onderwerp. Wat dan wel jammer is, is dat zo’n verhaal dan eigenlijk te kort is en het dan net niet helemaal tot zijn recht komt.

Mocht je, net als ik, nog niets gelezen hebben van Marijke Vos, Liz Hartevelt en May Harper, dan is SET de perfecte manier om kennis te maken met deze auteurs. Romance scores!

3,5 ster voor SET.

Miriam

Waardering: 3.5 uit 5.

Leave a Reply

  • (not be published)