Op 3 november verscheen bij uitgeverij Zomer & Keuning The Brightest Night van Jennifer L. Armentrout. Bij Thrillers & More worden de boeken van Jennifer graag gelezen. Recensies van onder andere Like The First Time, Ademloos, Steenkoud, Witheet, Bitterzoet en vele andere kun je hier vinden.

Het verhaal

The Brightest Night

Evie moet in ‘The Brightest Night’ van Jennifer L. Armentrout leren accepteren dat haar leven nooit meer hetzelfde wordt. Een jaar geleden was Evie een heel normaal meisje met een heel normaal leven. Dat bleek een grote leugen nu ze eindelijk weet wie ze was en wat ze is. Evie weet dat ze haar krachten onder controle moet houden zodat ze niemand in gevaar brengt, ook Luc niet. Hij kent haar als de beste en zal alles doen om haar te beschermen: liegen, bedriegen én doden. Maar dan blijkt dat zelfs Luc niet alles weet…

‘The Brightest Night’ is het derde deel van de populaire Origin-serie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen ‘The Darkest Star’ en ‘The Burning Shadow’.

Over de auteur

#1 NEW YORK TIMES en USA TODAY bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout woont in West Virginia. Wanneer ze niet hard werkt aan een boek, besteedt ze haar tijd aan fitness, lekker lezen, kijken naar echt slechte zombiefilms en besteedt ze tijd aan haar man en haar Jack Russell Loki. Haar droom om schrijfster te worden begon tijdens de wiskundelessen, waar ze liever korte verhalen schreef dan aan haar wiskunde te werken. Jennifer schrijft zowel Young Adult (fantasy, science fiction en contemporary) als romans voor volwassenen.

Leave a Reply

  • (not be published)