Op 1 december start bij Thrillers and More de leesclub van de psychologische thriller Geheugenspel van Nina Verheij in samenwerking met uitgeverij Hamley Books.

Geheugenspel

Het verhaal

Hoe zuiver is jouw geweten?

‘De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader.’

Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Waarom heeft de man die gevangenzat bekend en wie was daadwerkelijk de schutter?

Om de waarheid te achterhalen moet ze samenwerken met haar vaders vroegere partner Paul. Wie kan ze vertrouwen bij het ontrafelen van alle geheimen en wie heeft zijn eigen verborgen agenda?

Over de auteur

Nina Verheij (1984) is een Nederlandse auteur met een zwak voor poffertjes en haar kat Emmy. Ze is nog net geboren in Amsterdam, maar verhuisde als 6 weken oud hummeltje met wieg en al naar Hillegom in de bollenstreek.

Sinds begin 2019 is Nina de trotse eigenaar van BackWords, de naam waaronder ze online schrijfcursussen aanbiedt. Bij haar BackWords-community op Facebook sluiten zich iedere dag nieuwe (aspirant)schrijvers aan. Ook hebben al meer dan 2.500 Nederlanders en Vlamingen haar gratis 7-daagse #WieSchrijftDieBlijft-challenge gevolgd, in een poging weer op gang te komen met schrijven.

Nina woont sinds 2011 in Haarlem. Naast eigenaar van BackWords is ze freelancer op het gebied van copywriting en online marketing, beheert ze mee de sociale media van Hamley Books.

Leesclub

De T&M Leesclub Geheugenspel start 1 december a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals Hebban, Bol, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “T&M leesclub Geheugenspel”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een e-book wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 25 november 12:00 uur. Deelnemers zullen 26 november een e-mail ontvangen met bevestiging van deelname.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)