Geen weg meer terug

Onlangs verscheen bij Droomvallei Uitgeverij de roman van Roos Hanemaaijer, Geen weg meer terug. In samenwerking met de uitgeverij mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Anne is een prachtige vrouw, verloofd en zwanger. Het leven lacht haar toe. Maar als ze niet meer voldoet aan de eisen van haar omgeving, valt ze door de mand. Ze wordt gedwongen om een andere weg te kiezen, maar is dat de juiste?
In dit boek volgen we Anna in haar drang naar perfectie. Hoe ze steeds verder in de problemen komt en gedwongen wordt om het anders aan te pakken. Een verhaal waar falen noodzakelijk is en kwetsbaar zijn loont.
Het verhaal is deels gebaseerd op de ervaringen van auteur Roos Hanemaaijer. Daarnaast is het geheel aangevuld met verhalen van lotgenoten.
Roos is moeder van twee dochters, getrouwd en woont in een klein dorp. Ze hoopt met het verhaal van Anne dat andere moeders erkenning en herkenning voelen in hun strijd tegen onrealistische eisen van hun omgeving.

Over de auteur
Ik ben Roos, dwangmatig perfectionist. Ik stel mijn hele leven al hoge eisen aan mijzelf, waardoor ik ontzettend succesvol geworden ben, maar ook heel ongelukkig. Door schade en schande heb ik ervaren dat perfectionisme niet alleen een kwaliteit is, maar ook een diepe valkuil. Een valkuil waar je ziek van kan worden en maar moeilijk weer uit kan klimmen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Met haar boek heeft Roos al veel herkenning mogen ontvangen van lotgenoten. Maar ook lezers die zelf nooit een depressie hebben gehad zijn gegrepen door haar verhaal. Wat gaven zij aan? (Tip; lees de column van Roos)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Geen weg meer terug’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.
Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)