The Brightest Night

Op 3 november verscheen bij Zomer & Keuning de nieuwe young adult van Jennifer L. Armentrout, The Brightest Night. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Evie moet in ‘The Brightest Night’ van Jennifer L. Armentrout leren accepteren dat haar leven nooit meer hetzelfde wordt. Een jaar geleden was Evie een heel normaal meisje met een heel normaal leven. Dat bleek een grote leugen nu ze eindelijk weet wie ze was en wat ze is. Evie weet dat ze haar krachten onder controle moet houden zodat ze niemand in gevaar brengt, ook Luc niet. Hij kent haar als de beste en zal alles doen om haar te beschermen: liegen, bedriegen én doden. Maar dan blijkt dat zelfs Luc niet alles weet…

‘The Brightest Night’ is het laatste deel van de populaire Origin-serie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen ‘The Darkest Star’ en ‘The Burning Shadow’.

Over de auteur
Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het pseudoniem J. Lynn internationaal doorbrak met de New Adult ‘Wacht op mij’-serie. Onder haar eigen naam schrijft ze ook YA-boeken (zowel standalones als series in de subgenres fantasy, science fiction en contemporary) en volwassenromans. 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • The Brightest Night is het derde deel van de populaire Origin-serie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen The Darkest Star en The Burning Shadow. Manon heeft beide voorgangers van The Brightest Night gelezen, hoeveel sterren gaf zij deze voorgangers?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Brightest night’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)