Vanuit het donker

Op 19 november 2020 verschijnt bij uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Gytha Lodge, Vanuit het donker. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Aidan Poole besluit om ’s avonds laat zijn vriendin Zoe te skypen. Ze neemt op maar verschijnt niet in beeld. Aidan hoort gerommel en er beweegt even kort een schaduw over het scherm. Terwijl hij wacht hoort hij hoe een bad volloopt. En dan, opeens, het geluid van een gewelddadige worsteling. Vervolgens een hoge gil. En dan stilte…
Aidan blijft wanhopig luisteren, twijfelt en belt dan de politie. Inspecteur Jonah Sheens krijgt de zaak toegewezen en in het huis ontdekken ze Zoe’s dode lichaam. Het onderzoek start, en het leven van de jonge vrouw wordt minutieus uitgeplozen. Iedereen was gek op Zoe, maar hoe langer het team onderzoek doet hoe vreemder de mensen in haar omgeving zich gaan gedragen. En wat moet Jonah denken van Aidan Poole. De man is getrouwd, en Zoe was een van zijn studenten…

Over de auteur
Gytha Lodge studeerde Engels in Cambridge en schreef eerder toneelstukken en prijswinnende games. Op een dag is haar debuut, en de eerste in een serie thrillers met Jonah Sheens als hoofdpersonage.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Vanuit het donker

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Gytha Lodge is naast auteur ook trainer. Wat voor training geeft Gytha?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vanuit het donker’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.
Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)