Stille duisternis

Op 27 november verschijnt bij Hamley Books de nieuwe young adult van Fenneke Zwaaneveld, Stille duisternis. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een mysterieus wolkendek verschijnt aan de hemel en hult de wereld in duisternis. De mensen in Vera’s omgeving beginnen zich anders te gedragen. Nog even kan Vera genieten van dat wat ze het liefste doet: schilderen, het liefst bloemen. Maar die verwelken en de kleuren verdwijnen. En buiten dreigt gevaar.

De veranderingen in Vera’s familie en vriendengroep eisen al haar aandacht op. Thuis lopen de dingen uit de hand, de wanhoop komt steeds dichterbij. En dan verschijnt de schim. Is er nog een weg terug naar het licht?

Over de auteur
De Nederlandse Fenneke Zwaaneveld werd geboren in Noord-Brabant in 1995 en heeft altijd al van verhalen gehouden.

Als kind was ze het liefst aan het dagdromen, om zo haar fantasieën tot leven te wekken. Ook tijdens het spelen met haar vriendinnetjes gebruikte ze die fantasie graag. Maar vanaf het moment dat ze zelf leerde lezen, ging er nog een andere wereld voor haar open, die van boeken. Dat lezen werd al snel haar favoriete bezigheid.

Bij een project in groep 8 van de basisschool, waar ieder kind zijn of haar eigen boek ging schrijven, ontdekte ze dat dit precies was wat ze wilde doen. Haar passie had ze gevonden. Toen haar lerares zei dat ze haar nog wel eens auteur zag worden, kreeg ze een doel voor ogen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Naast lezen en schrijven heeft Fenneke nog een aantal hobby’s waar ze haar vrije tijd aan spendeert. Noem twee andere hobby’s van Fenneke.

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 december 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Stille duisternis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)