Instinct

Titel: Instinct
Auteur: Diverse auteurs
Genre: Diversen
Uitgeverij: Hamley Books
Publicatiedatum: oktober 2020
Aantal bladzijdes: 109
Recensie: Lilian

Cover
Een zwart/wit cover met een katten- en hondenkop, met daaronder de titel in een kader Instinct. Het is duidelijk dat dieren centraal staan in deze bundel korte verhalen. Niet verwonderlijk als de opbrengst naar organisaties gaat die zich inzetten voor dierenwelzijn.

Auteur
Deze bundel met korte verhalen is tot stand gekomen door diverse auteurs van Hamley Books: Pat Cranenbroek, Sandra J. Paul, Barbara de Smedt, Emmelie Arents, Esther Boek, Lara Reims, Latoya Morris, Luna van Roosen, Mel Hartman, Nina Verheij, Petra Doom, Rani de Vadder en Valentijn Ringelberg.

Achterflap/samenvatting
Elk jaar biedt Hamley Books een bundel korte-verhalenschrijver aan voor het goede doel. In 2020 is dit Instinct met opbrengst voor VZW’s die zich inzetten voor dieren.

Mijn mening
Hoe mooi is het, als je met het aanschaffen van een boek ook een goed doel steunt. Ieder jaar kiest Hamley Books één of meerdere instanties uit die zij een warm hart toe draagt. Dit jaar zijn het instanties die zich inzetten voor dierenwelzijn. De korte verhalen gaan dan ook allemaal over dieren, wat ik persoonlijk erg kan waarderen.

Het is ook een uitgelezen kans, om kennis te maken met diverse auteurs van Hamley Books. De auteurs zijn actief in verschillende genres en daardoor is het een heel afwisselende verhalenbundel geworden.

Niet iedere genre of schrijfwijze kan mij even veel bekoren, maar het is mooi om te zien dat de auteurs begaan zijn met de dierenwelzijn en het goede doel een warm hart toe dragen.

Hamley Books en alle auteurs, bedankt voor jullie betrokkenheid en inzet voor het goede doel! Chapeau!

Instinct van diverse Hamley auteurs krijgt van mij 4 sterren

Lilian

Waardering: 4 uit 5.

Wil je ook lezen voor het goede doel? Via deze link kom je op de site van Hamley Books om dit boekje aan te schaffen.

Leave a Reply

  • (not be published)