Edine

Op 28 november verscheen bij uitgeverij Godijn Publising de roman Edine van Mark Groenen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
“Toen ik vanmorgen wakker werd, lag Edine niet meer naast me. Logisch, want ik had een ontzettende kater, stonk naar zweet en drank, en waarschijnlijk had ik de hele nacht gesnurkt.” De zoektocht begon ontspannen, maar hij wordt steeds nerveuzer. Er zijn al enkele uren verstreken, maar elk spoor van haar lijkt te ontbreken. “Draaien we in cirkels om elkaar heen? Vroeg of laat moeten we elkaar tegen het lijf lopen; we zitten immers op een cruiseschip. Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” – Edine is het verhaal over een steeds wanhopiger wordende zoektocht waarbij liefde en obsessie, heden en verleden, realiteit en surrealiteit steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn. Wordt Edine gevonden?

Over de auteur
Mark Groenen (1989) is docent geschiedenis in het voortgezet middelbaar onderwijs. Hij doceert dit vak aan de Engelstalige onderbouw en de reguliere bovenbouw van het havo en vwo. Het mooiste aan zijn vak vindt hij het vertellen van verhalen, met Napoleon Bonaparte als zijn favoriete onderwerp.
Marks favoriete genre is magisch realisme, maar hij gaat de uitdaging niet uit de weg om fantasy, science fiction, horror of historische fictie te schrijven. Zijn magisch realistische debuutroman Edine verschijnt in november 2020. Dit is de roman waarmee zijn hele schrijfavontuur begon op nieuwjaarsnacht 2016.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Mark Groenen deed mee aan de Boek10 schrijfwedstrijd “Een zwarte roos op het plein” van Godijn Publishing. Wat was de titel van zijn verhaal en welke plek behaalde hij hiermee?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 december 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Edine’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)