Ik weet niet wat ik zeggen moet

Op 8 december verschijnt bij uitgeverij Ten Have het boek Ik weet niet wat ik zeggen moet. Hoe praat je over dood, verlies en rouw? van Mariska Overman en Rob Bruntink. Het is een praktische gids vol tips en adviezen om gesprekken te voeren die doorgaans als moeilijk worden ervaren: over dood, verlies en rouw. Namens de auteurs mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor hartelijk dank.

Het verhaal
Je loopt in de supermarkt en ineens zie je verderop de overbuurman lopen. Je hebt net via via gehoord dat zijn vrouw overleden is. Wat doe je? Spreek je hem aan, of draai je je hoofd weg in de hoop dat hij niet heeft gezien dat jij hem zag? En als je wel wat wilt zeggen, wát dan?

Ervaringen met dood, verlies en rouw roepen al snel ongemak op. Als een collega ernstig ziek is, een vader op de school van je kind is overleden, of als je hoort dat die vriendin van vroeger
niet lang meer te leven heeft. Wat zeg je dan? Ik weet niet wat
ik zeggen moet… helpt je op weg om het gesprek toch aan te
gaan. Daarnaast geeft het ook handreikingen hoe je met je
eigen partner of ouders over de laatste levensfase kan praten.

‘Ik weet niet wat ik zeggen moet’ is een rijk en overzichtelijk naslagwerk om te bewaren, te koesteren, én vooral om te gebruiken. Na het lezen van dit boek, weet jij wél wat je zeggen moet.

‘Ik weet niet wat ik zeggen moet’ is geschreven voor iedereen die wil weten hoe je met elkaar praat over dood, verlies en rouw. Ook geschikt voor zorgverleners.

Over de auteurs
Bureau MORBidee is een advies- en communicatiebureau dat de dood bespreekbaar maakt. Dat doen wij door bijzondere, creatieve en toegankelijke producten en diensten te bedenken (op eigen initiatief of in opdracht van anderen), en jouw organisatie of bedrijf te adviseren. Daarnaast zetten wij ons met hart en ziel in om het bewustzijn over sterfelijkheid en de mogelijkheden van palliatieve zorg te stimuleren.

Bureau MORBidee bestaat uit twee mensen: Mariska Overman en Rob Bruntink. Onze initialen plus het woord ‘idee’ vormen de naam van het Bureau. (tekst Bureau MORBidee.nl)

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 december 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘MORBidee’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt  Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties

Koop Ik weet niet wat ik zeggen moet direct bij Bureau MORBidee of:

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)