Op 28 november 2020 verscheen bij Godijn Publishing de nieuwe thriller van Anita Kok, Venijnig spoor. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hannah verhuist samen met haar man Matthijs en hun tweeling Mees en Merlin naar een tuindersgebied. Een biologische kwekerij opzetten is hun grootste wens. Een nieuwe start op een mooie plek. De tuinders zijn echter heer en meester in dit gebied en zitten hier niet op te wachten. Hannah houdt zichzelf voor dat de gemeenschap tijd nodig heeft om hun gezin te accepteren, maar ze heeft het gruwelijk mis. Haar leven neemt een verschrikkelijke wending wanneer er iemand wordt vermoord. Hannah is verdachte in de moordzaak. Ze beweert onschuldig te zijn en doet er alles aan om achter de waarheid te komen. Als er gevaar dreigt voor haar naasten ziet ze geen uitweg meer. Geeft ze de strijd op? Of komt Hannah achter de weerzinwekkende waarheid?

Over de auteur
Anita Kok (1965) is jaren werkzaam in de vrouwenhulpverlening. Zij is daar coördinator psycho-educatie en maakt voor de gehele Blijf groep het themapakket. Hierin worden onderwerpen als de geweldsspiraal en assertiviteit op een toegankelijke manier uitgelegd. Het is zwaar om met getraumatiseerde vrouwen te werken maar ook heel dankbaar. Als echter door bezuinigingen en mismanagement de organisatie verandert, besluit ze na lang overwegen te stoppen. Ze volgt een kunstopleiding en vestigt ze zich binnen een paar jaar als beeldend kunstenaar.
De passie voor het schrijven wordt op de middelbare school aangewakkerd door een leraar Nederlands die zegt dat ze talent heeft. Ze belooft hem daar ooit iets mee te gaan doen. Anita Kok debuteert met ‘Venijnig spoor’ op 28 november bij Godijn Publishing.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Anita Kok heeft naast het auteurschap ook een bedrijfje opgericht waarin zij verschillende creatieve workshops aanbiedt. Wat is de naam van dit bedrijf?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 december 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Venijnig spoor’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)