Water en Wolfskers

Op 28 november verscheen bij Godijn Publishing de nieuwe thriller van Anke Verbraak, Water en wolfskers. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Britt is een succesvol makelaar. Vanaf haar studententijd is Michiel haar steun en toeverlaat, totdat hij meer wil. Hun oude vriendschap is uitgegroeid tot liefde. Maar dan duikt Oscar op, een oude jeugdliefde van Britt. Hij wil een huis kopen, zegt hij. Of wil hij de draad van jaren terug weer oppakken? Wanneer Britt hem confronteert met het verleden, schrikt hij terug. Hun samenzijn eindigt in een drama. Tegenover Michiel zwijgt Britt over haar ontmoeting met Oscar. Michiel wordt tot razernij gedreven bij het idee dat er meer speelde tussen hen beiden. En dat heeft verstrekkende gevolgen. “Een harde plons. In mijn hoofd waarschijnlijk harder dan in werkelijkheid te horen. Het water spat hoog op. Ik voel de druppels op mijn benen. Een eend klapwiekt luid snaterend het water uit. In het halfduister scheert hij langs me heen. Ontzet staar ik naar het water, mijn ene hand voor mijn mond geslagen, terwijl ik in de andere nog steeds het busje haarspray vasthoud”.

Over de auteur
Anke Verbraak is afkomstig uit Roosendaal en woont tegenwoordig met haar gezin in Nieuwegein. Ze schrijft al sinds haar jeugd korte verhalen. In haar studententijd werd haar eerste korte verhaal “Herfst” gepubliceerd in een verhalenbundel van Libelle, waarin Anke haar eigen kijk op het genre doktersverhaal ten beste geeft. Na haar afstuderen komt haar leven in het teken te staan van werk en het opbouwen van een gezin. Totdat haar schrijfaspiraties de overhand nemen. Ze volgt schrijfcursussen en werkt aan haar eerste manuscript Water en Wolfskers. Andere korte verhalen zijn te vinden op haar eigen website www.ankeverbraak.nl. Hierop publiceert ze ook columns over vrouw en werk en over de alledaagsheid der dingen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Met welk verhaal won Anke Verbraak in 2018 de eerste prijs van de verhalenwedstrijd Grijze Klever van Godijn Publishing.

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 december 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Water en Wolfskers’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)