Krassen op aarde

Op 28 november verscheen bij Godijn Publishing de nieuwe thriller van Paul Thuis, Krassen op aarde. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Integriteit versus loyaliteit, een moreel dilemma in een militaire setting

“De militair smakt op de grond en het parachutedoek dwarrelt over zijn lichaam. De brandende heli komt vlak naast hem tot stilstand en zijn parachute vat vlam”. Laat dit aan niemand lezen. Militair commando Jules Hanson gaat op zoek naar de oorzaak van de helikoptercrash in Afghanistan, nadat hij ’s avonds laat een urgent e-mailtje van zijn beste vriend John ontvangt. Jules komt, samen met zijn vriendin Carey, terecht in een wereld van corruptie, moord en belangenverstrengeling. Tegen het decor van een militaire missie en de bezuinigingen bij defensie spelen werkelijkheid en illusie van computergames door elkaar. Gevoel van gerechtigheid speelt op en voordat Jules het weet, zit hij tot aan zijn nek in een politiek en militair steekspel. In de jacht naar de waarheid, krijgt Jules hulp uit onverwachte hoek… Integriteit versus loyaliteit, een moreel dilemma in een militaire setting.

Over de auteur
Op Curaçao schreef Paul als kind al graag verhaaltjes met zijn kroontjespen. Veel later werden dat wetenschappelijke artikelen, gedichten en korte verhalen. Met zijn universitaire opleiding in elektrotechniek en bedrijfskunde heeft hij in San Diego en Frankfurt als adviseur van veranderingsprojecten voor grote internationale bedrijven gewerkt. Hij was vanaf het begin (1996) betrokken bij de ontwikkeling van het internet in Nederland. In 2000 kwam zijn boek ‘Net Wijs’ uit, over het gebruik van internet voor bedrijven. Jarenlang heeft hij korte verhalen en gedichten geschreven op een online platform. Als ontwikkelaar werkt Paul mee aan de shooter game H-Hour. De fascinatie voor het zelf ontwikkelen van gamekaarten (maps) klinkt door in ‘Krassen op aarde’. Werkelijkheid en een parallelle gamewereld geven zijn boek een extra dimensie en dragen bij aan een zinderend slot.

Paul is momenteel woonachtig in Leusden, gelukkig getrouwd en vader van drie volwassen kinderen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Door het winnen van welke schrijfwedstrijd kreeg Paul Thuis de impuls om zich verder te bekwamen in het schrijven van een thriller?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 december 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Krassen op aarde’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)