De jacht

Op 7 januari verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Will Dean, De jacht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 paperbacks verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De jacht is het eerste deel in de ijzersterke nieuwe thrillerserie rondom de dove heldin Tuva Moodyson.

HOREN
Tuva Moodyson, een dove verslaggever van een lokaal Zweeds krantje, is op zoek naar het verhaal dat haar carrière kan lanceren, in de hoop eindelijk het piepkleine dorp Gavrik te verlaten.
ZIEN
Twee lichamen liggen diep in de bossen bij een afgelegen Zweeds dorpje. Hun ogen ontbreken.
ZWIJGEN
Een web van leugens. Een onopgeloste moord van twintig jaar geleden.

Kan Tuva de moordenaar te slim af zijn voor ze diens laatste slachtoffer wordt? Ze wil het graag geloven. Maar daarvoor moet ze haar ergste angsten overwinnen en diep de bossen in trekken.

Over de auteur
Will Dean groeide op in de East Midlands (een regio van Engeland) en woonde voor zijn achttiende in negen verschillende dorpen. Zijn debuutroman, Dark Pines, werd geselecteerd voor Zoe Ball’s Book Club en uitgeroepen tot Daily Telegraph Book of the Year. Het tweede Tuva Moodyson-mysterie werd in januari 2019 gepubliceerd, won Best Independent Voice bij de Amazon Publishing Readers ‘Awards 2019 en stond op de longlist voor de Theakstons Old Peculiar Crime Novel of the Year 2020. Will Dean woont in Zweden, waar de Tuva Moodyson-romans zijn ingesteld.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De jacht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Dark Pines is Will Deans thrillerdebuut, voor welke prijs werd het genomineerd in 2018?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 januari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Jacht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)