Op 3 maart verschijnt bij uitgeverij Boekerij Orakel het nieuwe boek van internationaal fenomeen Thomas Olde Heuvelt.

Het verhaal

Orakel

Robert Grim (HEX) keert terug!

Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen. Orakel, staat er op de achtersteven. Het ligt er, in alle opzichten, verkeerd. Emma kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat het luik op het hellende dek binnen. Niemand ziet haar ooit nog terug. Luca blijft verbijsterd achter: hij wilde haar wel achterna gaan, maar iets hield hem tegen. De uitdrukking op haar gezicht toen ze door het luik ging, heeft hem bang gemaakt… Niet veel later zijn er elf mensen verdwenen, worden Luca en zijn moeder afgesloten van de wereld vastgehouden in een beveiligde
instelling en staan de geheime diensten voor een raadsel. Alles moet uit de kast worden getrokken om een mediastorm te voorkomen. Maar als men graaft in een ver verleden om het mysterie van de Orakel te ontrafelen, ontdekt men dat het schip een voorbode is van iets onheilspellends. Iets dat ons aller toekomst op het spel zet.

Ga naar www.oldeheuvelt.com om de wereld van Orakel te ontdekken.

Over de auteur

Foto: uitgeverij Boekerij

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award.  Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen. Waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 100.000 exemplaren van HEX over de toonbank (mei 2020). Ook de opvolger Echo was een groot internationaal succes.

(Bron: persbericht uitgeverij Boekerij)

Lees ook het interview uit 2019 dat wij hadden met Thomas Olde Heuvelt in Hotel Ambassade Amsterdam over Echo of het interview over Dolores Dolly Poppedijn. Lees ook de recensie van Echo en HEX.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)