Mark Groenen
Foto: Mark Groenen

Wie wordt de nieuwe Stadsschrijver van Eindhoven en wint een publicatie van het winnende verhaal en plaatsing in FRITS Magazine?
Dit jaar zijn er 49 inzendingen ontvangen, waaronder die van Mark Groenen, auteur van o.a. Edine. (Bron: Bieb040) Mark Groenen

Livestream
Op donderdag 25 maart 2021 (gewijzigde datum) vindt in De Witte Dame de prijsuitreiking plaats. Omdat hier helaas maar weinig mensen live bij kunnen zijn, kunt u zich aanmelden voor de livestream om zo toch de uitreiking te kunnen volgen.

Wat is vrijheid en wat betekent dit voor jou? Heeft de coronacrisis (jouw) vrijheid beïnvloed? Wat staat ons nog allemaal te gebeuren de komende tijd en hoe behouden we onze vrijheid?

Juryleden
Manon Uphoff – Schrijver en scenarist (voorzitter).
Ad van den Kieboom – Redacteur uitgeverij De Geus.
Anja Frieling – Schrijver en winnaar vorige editie.
Jan Verhagen – Directeur Boekhandel Van Piere.

Ontstaan
Boekhandel Van Piere, Natlab, de Bibliotheek Eindhoven en Coöperatie DELA zijn overtuigd dat er in de stad talent aanwezig is, dat het verdient om gestimuleerd en ontdekt te worden. Omdat de stad op dat moment geen stimuleringsprijs kende, hebben zij in 2016 gezamenlijk het initiatief genomen voor de ‘Prijs voor Eindhovens schrijftalent’.
(Tekst: eindhoven.op-shop.nl)

Leave a Reply

  • (not be published)