Op 6 februari starten wij met de eerste leesclub van het jaar: De vergeten tuin, het derde deel van de Kraaidorp-reeks van Sandra J. Paul, uitgeverij Hamley Books.

de vergeten tuin

Het verhaal
Het jaar 1621.

De moeder van de twaalfjarige Colette Zwart wordt op de brandstapel gezet. Colette zweert dat ze wraak zal nemen op de kasteelheer die haar dit heeft aangedaan, maar die kans krijgt ze niet. Ze wordt samen met haar broer Bertus meegenomen door de mysterieuze Maximiliaan.

Hij brengt hen naar zijn burcht, ver weg van hun dorp. Daar ontdekken ze wat hun moeder al die jaren voor hen heeft verborgen gehouden, en wie ze in werkelijkheid is. Om haar moeder terug te krijgen, moet Colette gebruik maken van duistere magie.

Maar dan vindt ze een lang vergeten tuin, met daarin een mysterieuze bron, die toegang geeft tot het eeuwige leven…

Over de auteur
Sandra J. Paul is een schrijfster van Vlaamse origine. Naast het schrijven van boeken is ze ondernemer. Sandra schrijft Young Adult, maar ook thrillers voor volwassenen. Binnen alle genres en leeftijden zit een paranormaal tintje verweven. In het thrillergenre debuteerde zij in 2015 met Azerty. Binnen het Young Adult (Fantasy) genre debuteerde zij in 2015 met het eerste deel uit de Eilanden-serie Het Eiland. Daarnaast schrijft Sandra onder pseudoniem (Joanne Carlton) ook nog Engelse boeken. Het debuut als Joanne, welke ook naar het Nederlands is vertaald, is Heart-Beat (Hart-Slag). Samen met haar partner runt haar eigen uitgeverij, Hamley Books. Het verlaten huis is het tweede (los te lezen deel) waarin Quinten een rol speelt.

Voorwaarden

De leesclub start 6 februari a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals Hebban, Bol, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Sandra J. Paul zal zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met haar over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “T&M leesclub De vergeten tuin”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een e-book wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 31 januari 12:00 uur.

Klik hier voor meer leesclubs

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)