Net als in 2019 organiseert Thrillers & More een verkiezing voor het Beste Boek. Van de 213 boeken die tussen 1 december 2019 en 31 december 2020 zijn verschenen en waarvan een recensie is verschenen op onze website, is een lijst samengesteld van de best gewaardeerde boeken per categorie. De categorieën zijn: Thrillers (Nederlandstalig/Vertaald), Roman/Feelgood (Nederlandstalig/Vertaald) en Young Adult (Nederlandstalig/Vertaald).

Breng nu jouw stem uit (maximaal een optie per categorie, categorie overslaan mogelijk) en bepaal welk boeken uitgeroepen worden tot Thrillers & More Beste Boeken 2020. Met dank aan de diverse uitgeverijen maak je met jouw stem tevens kans op een van de toffe mysterie pakketten samengesteld uit een selectie van genomineerde titels.

Stemmen kan tot en met 6 februari 2021. klik hier om te stemmen

Beste Boeken 2020

Wie maken er kans op de titel Thrillers & More Beste Boeken 2020?

Thrillers Nederlandstalig (in willekeurige volgorde)

Thrillers Vertaald (in willekeurige volgorde)

Roman/Feelgood Nederlandstalig (in willekeurige volgorde)

Roman/Feelgood Vertaald (in willekeurige volgorde)

Young Adult Nederlandstalig (in willekeurige volgorde)

Young Adult Vertaald (in willekeurige volgorde)

  • WitheetJennifer L. Armentrout (Zomer & Keuning, Marjet Schumacher)
  • Cinder & EllaKelly Oram (De Fontein, Lia Belt)
  • Koud als sneeuwGena Showalter (HarperCollins, Sandra Hessels)
  • De schervenAmy Giles (Zomer & Keuning, Els Brevink)
Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)