Op zaterdag 23 januari 16.00 uur is de online boekpresentatie van de onlangs verschenen thriller van Elvin Post, De cursus (Ambo|Anthos Uitgevers).

Elvin Post

Elvin zal worden geïnterviewd door Jan van Mersbergen (ook bekend als Frederik Baas, auteur van onder andere De druppel).
Genodigden kunnen boeken winnen door middel van een quiz waarvoor vragen ingestuurd zijn door:
Thrillerschrijvers Thomas Olde Heuvelt, Marion Pauw en Angela de Jong, filmregisseur Martin Koolhoven en directeur van dierentuin Blijdorp, Erik Zevenbergen.

Jij kunt erbij zijn via Zoom! Je opgeven kan via Facebookevent of LinkedIn Event.

Klik hier voor de trailer van De cursus van Elvin Post

Wil je alvast een (gesigneerd) exemplaar bestellen? Doe dat dan via boekhandel Donner: https://donner.nl/elvin-post.

Het verhaal

Elvin Post

In De cursus, de nieuwe thriller van Elvin Post, heeft Carol Arrington een droom: schrijfster worden. Door omstandigheden en uitstelgedrag is het er nog niet van gekomen. Dan wijst een vriendin haar op Kill Your Darlings, een jaarlijkse schrijfcursus op Big Rock Island van bestsellerauteur Victor Aster. Carol besluit ervoor te gaan. Maar wanneer op het eiland vlak na elkaar twee cursisten om het leven komen en communicatie met het vasteland onmogelijk blijkt, begint ze al snel te begrijpen dat haar doel om een boek van de grond te krijgen weleens zou kunnen veranderen in een strijd voor haar leven.

‘De cinematografische stijl maakt Elvin Post tot een van de origineelste Nederlandse thrillerschrijvers.’ – Trouw

‘De beste Nederlandse thrillerschrijver.’ – NRC Handelsblad

Lees hier een fragment uit De cursus van Elvin Post

Over de auteur

Elvin Post (1973) won in 2004 als jongste schrijver ooit de Gouden Strop met Groene vrijdag. Ook zijn tweede thriller, Vals beeld, werd genomineerd voor die prijs. Met Roomservice won hij de Diamanten Kogel, de belangrijkste Vlaamse thrillerprijs. Zijn werk is uitgegeven in het Duits, Frans, Spaans, Turks, Hebreeuws en Indonesisch. Arizona Blues (2018) werd lovend ontvangen.

Volg Elvin:
website: www.elvinpost.com –> met nieuwsbrief
Facebook: https://www.facebook.com/ElvinPostSchrijver
Instagram: https://www.instagram.com/elvin.post/

(Uitgelichte foto: Ambo|Anthos Uitgevers)

Kijk hier voor meer Thrillers & More nieuws

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)