Eligio

Op 24 september 2020 verscheen bij M-B Publishing de nieuwe thriller van Marja Boomstra, Eligio. In samenwerking met de auteur mogen wij 2 exemplaren verloten van dit boek dat ook op de longlist voor de Indie Awards 2020 staat, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als de zwangere Lotte in handen valt van Salvatore, een psychopathische maffiabaas, merkt ze al snel dat het hem te doen is om haar baby. Uiteindelijk weet ze te ontsnappen, maar kort daarna wordt ze gearresteerd op verdenking van moord. Tot overmaat van ramp wil de vader van haar baby, Don Nijenhuis, niets meer van haar weten en hij gaat zelfs zo ver dat hij haar wil uitsluiten van het ouderlijk gezag. Lotte moet tot het uiterste gaan om alle dreigingen het hoofd te kunnen bieden. Lukt het rechercheur Chris Römer om de waarheid boven tafel te krijgen, wanneer blijkt dat zowel Lotte als Don essentiële zaken verzwijgen? Ondanks dat ‘Eligio, de uitverkorene’ het vervolg is op het bekroonde boek, Il Circolo (Publieksprijs Beste Boek 2019 The Indie Awards), is het een op zichzelf staand verhaal en zijn de delen los van elkaar te lezen. De boeken van Marja kenmerken zich volgens de lezers door een hoog tempo, waarbij niet alles meteen wordt prijsgegeven en je vanzelf wordt meegezogen in de verhalen.

Over de auteur
Marja Boomstra (1960), geboren te Harlingen en woonachtig in Weert, kan als voorbeeld gelden dat je nooit te oud kunt zijn om je debuut als schrijver te maken. Ze heeft jarenlang de wens gehad om te publiceren, maar het kwam er nooit van. Door haar lange maatschappelijke en leidinggevende carrière binnen gemeentelijke organisaties en de jeugdzorg ontbrak het haar de tijd om te publiceren. De facetten van haar leven, de ontmoetingen met mensen in haar werk en de bijbehorende verhalen vormen de ingrediënten van haar debuut, de psychologische thriller ‘Als het verleden toekomst wordt’. Een zeer direct en met diepgang beschreven verhaal over de verwerking van misbruik van de getraumatiseerde hoofdpersoon, vormgegeven in een spannend scenario.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Marja Boomstra is met één van haar boeken in de prijzen gevallen. Met welk boek was dat en welke prijs heeft ze hiervoor ontvangen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 februari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Eligio’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)