De vergeten tuin

Op 5 februari verschijnt bij Hamley Books de nieuwe jeugd thriller van Sandra J. Paul, De vergeten tuin. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het jaar 1621.

De moeder van de twaalfjarige Colette Zwart wordt op de brandstapel gezet. Colette zweert dat ze wraak zal nemen op de kasteelheer die haar dit heeft aangedaan, maar die kans krijgt ze niet. Ze wordt samen met haar broer Bertus meegenomen door de mysterieuze Maximiliaan.

Hij brengt hen naar zijn burcht, ver weg van hun dorp. Daar ontdekken ze wat hun moeder al die jaren voor hen heeft verborgen gehouden, en wie ze in werkelijkheid is. Om haar moeder terug te krijgen, moet Colette gebruik maken van duistere magie.

Maar dan vindt ze een lang vergeten tuin, met daarin een mysterieuze bron, die toegang geeft tot het eeuwige leven…

Over de auteur
Sandra J. Paul is een schrijfster van Vlaamse origine. Naast het schrijven van boeken is ze ondernemer. Sandra schrijft Young Adult, maar ook thrillers voor volwassenen. Binnen alle genres en leeftijden zit een paranormaal tintje verweven. In het thrillergenre debuteerde zij in 2015 met Azerty. Binnen het Young Adult (Fantasy) genre debuteerde zij in 2015 met het eerste deel uit de Eilanden-serie Het Eiland. Daarnaast schrijft Sandra onder pseudoniem (Joanne Carlton) ook nog Engelse boeken. Het debuut als Joanne, welke ook naar het Nederlands is vertaald, is Heart-Beat (Hart-Slag). Samen met haar partner runt haar eigen uitgeverij, Hamley Books. Het verlaten huis is het tweede (los te lezen deel) waarin Quinten een rol speelt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • De boeken uit de Kraaidorp-serie zijn los van elkaar te lezen. Hoe is dit ontstaan? (tip: lees het interview met Sandra)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 februari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De vergeten tuin’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)