Op 15 januari verscheen bij uitgeverij Ambo|Anthos de nieuwe thriller van Elvin Post, De cursus. Tot en met 5 februari 2021 maak jij samen met een vriendin, vriend, familielid of kennis kans op een gesigneerd exemplaar van De cursus.

Elvin Post

Het verhaal

In De cursus heeft Carol Arrington een droom: schrijfster worden. Door omstandigheden en uitstelgedrag is het er nog niet van gekomen. Dan wijst een vriendin haar op Kill Your Darlings, een jaarlijkse schrijfcursus op Big Rock Island van bestsellerauteur Victor Aster. Carol besluit ervoor te gaan. Maar wanneer op het eiland vlak na elkaar twee cursisten om het leven komen en communicatie met het vasteland onmogelijk blijkt, begint ze al snel te begrijpen dat haar doel om een boek van de grond te krijgen weleens zou kunnen veranderen in een strijd voor haar leven.

Over de auteur

Elvin Post (1973) won in 2004 als jongste schrijver ooit de Gouden Strop met Groene vrijdag. Ook zijn tweede thriller, Vals beeld, werd genomineerd voor die prijs. Met Roomservice won hij de Diamanten Kogel, de belangrijkste Vlaamse thrillerprijs. Zijn werk is uitgegeven in het Duits, Frans, Spaans, Turks, Hebreeuws en Indonesisch. Arizona Blues (2018) werd lovend ontvangen. (kijk op www.elvinpost.com voor meer over Elvin Post of volg op Twitter, Instagram of Facebook)

Wat moet je doen?

  • Ga voor 6 februari naar het winactiebericht op onze Facebookpagina, laat een reactie achter en tag daarin een vriendin, vriend, kennis of familielid die samen met jou kans moet maken op een gesigneerd exemplaar van De cursus.
  • Like ook de Facebookpagina’s van Elvin Post & Thrillers and More

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt :-).

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)