Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 4-2021

De weldoener – Peter J.L.M Bernink (Palmslag)

  • Vraag: Wanneer verscheen Peter Bernink’s eerste thriller en wat was de titel van dit boek?
  • Antwoord: 2014, Geen weg terug
  • Winnaar (paperback): Katinka van Steeg

Daigho – Latoya Morris (Hamley Books)

  • Vraag: Welke sprookjes vond Latoya Morris als kind leuk om te lezen?
  • Antwoord: De kleine zeemeermin en Peter Pan
  • Winnaar (paperback): Els Van Houte

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 2 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)