Bed en Breakfast

Op 9 februari 2021 verschijnt bij Slurp Publishers de nieuwe roman van Ilja Gort, Bed en Breakfast. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Ilja Gort raakte in de ban van zijn eigen hoofdpersoon: Abel, de warhoofdige held uit zijn bestseller Godendrank. In Bed en Breakfast begint Abel met zijn vrouw Angela een B&B op hun Zuid-­Franse wijndomein. Maar natuurlijk gaat dat niet van een leien dakje. Een televisie­ploeg met een dubbele agenda wil daar een reality soap van maken, waarna Abel en Angela worden over­rompeld door gasten die het bloed onder hun nagels vandaan halen. Als Abels heimelijke verzet de spuigaten uitloopt, is er geen weg terug: om hun wijndomein van de ondergang te redden moet hij in zee met een onvoorspelbare Franse klusjesman en een Brabantse drugsbaron. Bed en Breakfast is het hilarische vervolg op Godendrank, maar uitstekend zonder enige voorkennis te lezen.

Over de auteur
Ilja Gort is schrijver, wijnboer en tv-maker. Hij schreef onder andere Leven als Gort in Frankrijk, De Wijnsurvivalgids, een zestal boeken in de reeks Slurp! en de romans De Vrouwenslagerij en De Geluksvogel. Bij omroep Max heeft hij een eigen televisieprogramma.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Ilja Gort heeft op zijn wijnchateau twee huisdieren, wat zijn de namen van deze kasteelgenoten en wat zijn het voor dieren?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 februari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bed en Breakfast’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)