Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 5-2021

Eligio – Marja Boomstra (M-B Publishing)

  • Vraag: Marja Boomstra is met één van haar boeken in de prijzen gevallen. Met welk boek was dat en welke prijs heeft ze hiervoor ontvangen?
  • Antwoord: “Il Circolo”, de Publieksprijs Beste Boek 2019 Indie Awards
  • Winnaar (paperback): Anja Wijnands-Wink, Lydia Boudewijns

De vergeten tuin – Sandra J. Paul (Hamley Books)

  • Vraag: De boeken uit de Kraaidorp-serie zijn los van elkaar te lezen. Hoe is dit ontstaan?
  • Antwoord: Normaal gezien was het nooit de bedoeling dat er een vervolg zou komen van De Duistere School. Toen er veel vraag naar kwam, wist ik dat ik ermee aan de slag moest
  • Winnaar (paperback): Annick Van Goethem

De curus – Elvin Post (Ambo|Anthos)

Winnaars van de Facebook/Instagram actie: Tom Lust & Martin de Haan

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 2 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)