Mariska

Op 18 februari verscheen bij De Crime Compagnie de nieuwe thriller van Mariska Overman, Noorderlicht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 5 epubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Noor is Nederlands. Frode is Deens. Magnus is Engels. Katja is Duits. Ze hebben elkaar ontmoet op een online literair forum. Een van hen had een idee. Nu bevinden ze zich op een zeilschip in de ijzige winterkou van Noorwegen. Net als de andere passagiers zijn ze op zoek naar het befaamde noorderlicht. Maar ze zijn ook op zoek naar een slachtoffer: iemand moet dood. Dat hebben ze afgesproken. Maar zo simpel blijkt het niet te zijn.

Over de auteur
Mariska Overman (1970) debuteerde in 2017 met Hoofdzaak, de start van een serie rondom ex-rechercheur en overledenenverzorger Isabel Dieudonné. In de zomer van 2019 verscheen haar eerste Kobo Original: Het geheim van Grace. Hiermee slaat ze een andere weg in. Dit verhaal is te omschrijven als een feelgoodmysterie, gebaseerd op historie en folklore, en met een vleugje bovennatuurlijke spanning. In het voorjaar van 2020 zal Het geheim van Grace ook als boek uitkomen. Schrijven is Mariska’s voornaamste bezigheid, daarnaast runt ze met haar man Bureau MORBidee, een advies- en communicatiebureau met als missie ‘de dood bespreekbaar maken’.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Noorderlicht

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Danielle las het boek “Het geheim van Grace”, hoeveel sterren gaf zij dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 februari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Noorderlicht’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)