Ingrid

Op 26 februari verschijnt bij De Crime Compagnie de nieuwe thriller van Ingrid Oonincx, Verdwenen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 6 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft. Simone ontdekt dat haar vader aan boord was van een vrachtschip dat schipbreuk leed in de Atlantische Oceaan. Ze besluit een artikel te schrijven over dit dodelijk ongeluk. Stap voor stap ontrafelt ze de gruwelijke waarheid achter haar vaders verleden…

Over de auteur
Ingrid Oonincx (1968) heeft vijf goed ontvangen thrillers op haar naam staan. Haar debuut maakte ze in 2010 met Nickname, dat werd genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller. Daarna verschenen Botsing (2011), Sluipweg (2013) en Medicijn (2016). Haar nieuwste boek is Pretty Boy (2018), een aangrijpende pageturner over afkomst en identiteit. Naast thrillerschrijver is Ingrid columnist en communicatieadviseur op een hogeschool. Ze studeerde journalistiek en woont met haar man en twee zonen in Tilburg. In 2015 heeft Ingrid zich aangesloten bij schrijverscollectief Moordwijven, waarin een aantal Nederlandse thrillerschrijfsters zich verenigd heeft.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Verdwenen

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Op welke datum start het boek “Verdwenen“?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verdwenen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)